Pagaments

Acceptem diversos mètodes de pagament segurs

bank

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Un cop finalitzada la compra, veureu la pàgina de confirmació de la comanda amb el codi IBAN (número de compte bancari internacional) i el codi BIC (SWIFT). També rebràs un correu electrònic de confirmació amb la informació necessària per fer la transferència. Incloeu el vostre número de comanda com a motiu del pagament.
paypal

PAYPAL

També acceptem pagaments mitjançant PayPal, un mètode de pagament en línia segur i molt utilitzat. Seleccioneu l'opció de PayPal durant el procés de pagament i se us redirigirà al lloc de PayPal per completar el pagament. Si teniu un compte de PayPal, inicieu sessió directament i podreu fer el pagament. Si no teniu cap compte de PayPal, encara tindreu l'opció de pagar amb la vostra targeta de crèdit a través de PayPal.

Un cop confirmat el pagament, la teva comanda es processarà.

L'adreça de lliurament introduïda a la comanda ha de coincidir necessàriament amb l'adreça d'enviament a Paypal; en cas contrari no serà possible el lliurament.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay és una plataforma de pagament mòbil àmpliament utilitzada a la Xina i operada pel Grup Alibaba.

Per utilitzar Alipay, seguiu els passos següents:

  1. Durant el procés de pagament al nostre lloc, seleccioneu Alipay com a mètode de pagament. Se us redirigirà a una pàgina de pagament segura d'Alipay.
  2. Seguiu les instruccions proporcionades a la pàgina de pagament d'Alipay per autenticar el vostre pagament. És possible que us demanin que introduïu un codi de confirmació o proporcioneu més detalls per completar la transacció.
  3. Després de confirmar el pagament a Alipay, se us redirigirà al nostre lloc web, on rebreu una confirmació de la comanda i les dades del pagament.
wechat

WeChat

WeChat Pay és un sistema de pagament mòbil desenvolupat per Tencent, l'empresa darrere de l'aplicació de missatgeria WeChat.

WeChat Pay permet als clients fer pagaments de manera ràpida i còmoda amb els seus comptes de WeChat.

Per utilitzar WeChat Pay, seguiu els passos següents:

  1. Durant el procés de pagament, seleccioneu WeChat Pay com a mètode de pagament; se us proporcionarà un codi QR únic que representa l'import a pagar.
  2. Un cop obriu l'aplicació WeChat al vostre dispositiu mòbil, haureu d'escanejar el codi QR mitjançant la funció d'escaneig integrada i confirmar el pagament introduint el vostre mètode d'autenticació (per exemple, un PIN o una empremta digital).
  3. Un cop confirmada la transacció, i després de la transferència de fons, la teva comanda serà processada i enviada segons els termes i condicions.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top