SERVEIS D'ENVIAMENT

En el moment de fer la comanda, podeu triar entre aquests serveis d'enviament:

DHL

DHL Express a tot el món

Servei d'enviament aeri exprés amb lliurament a 220 països abans de les 18:00 del dia següent dins d'Europa, 2-5 dies per a la resta del món.
DHL

DHL Economia

Servei d'enviament per a enviaments menys urgents i pesats amb lliurament dins d'Europa en 7 dies.
UPS

UPS Express

Servei d'enviament aeri exprés amb lliurament a 220 països abans de les 12:00 de l'endemà a Europa i en 2 dies per a la resta del món.
UPS

UPS Express Saver

Servei d'enviament aeri exprés amb lliurament a 220 països abans de les 18:00 del dia següent a Europa.

HORA D'ENTREGA

Els productes disponibles en estoc s'envien en un termini d'1 a 2 dies hàbils després de rebre el pagament. Els productes no disponibles en estoc seran encarregats al fabricant (Backorder) i després s'enviaran tan bon punt arribin al nostre magatzem.

Els terminis de lliurament depenen de la ubicació de l'adreça de lliurament, el servei d'enviament escollit i els tràmits duaners.

Per a més informació sobre serveis i terminis de lliurament pots contactar amb nosaltres a través del xat, correu electrònic o telèfon.

NOTIFICACIÓ D'ENVIAMENT

Quan s'enviï la comanda, el client rebrà un correu electrònic amb l'enllaç del codi de seguiment des del qual podrà seguir el progrés de l'enviament.

ENVIAMENT ASSEGURAT

És necessari que l'enviament estigui assegurat segons els mètodes d'assegurança indicats pel missatger seleccionat. En cas contrari, es reemborsarà segons les normes indicades en els convenis internacionals indicats anteriorment.

L'assegurança d'enviament és un servei opcional que ofereix DHL o UPS per protegir els enviaments. El client pot optar per assegurar el seu enviament a la nostra pàgina de pagament a la secció Opcions d'enviament. El cost d'aquest servei és de l'1,03% sobre el valor dels productes sense impostos (mínim 10,35 EUR). Aleshores, el servei d'assegurança el proporciona un transportista seleccionat als Termes i condicions de DHL o als Termes i condicions d'UPS.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top